Ingredienser:
3 st ägg
3 dl socker
1 dk mjölk
4,5 dl mjöl
3 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
1 msk kakao
150 gram margarin
Glasyr:
3,5 dl florsocker
4 msk kokt kaffe
1 msk kakao
4 msk smält smör
2 tsk vaniljsocker
Gör så här:
1.
Blanda ägg och socker pösigt.
2. Töm i alla torra ingredienser + mjölken och blanda. Sedan blandar man i det smälta margarinet.
3. Ta ett smörpapper och vika upp sidorna ( ca 1,5cm höga kanter) och häfta ihop kanterna med en häftapparat.
4. Tömmer i smeten och ställer in i ugnen.
5. När smeten har gräddats i ugnen och fått svalna tar man de torra ingredienserna till glasyren och blandar med kaffet och smöret.
6.
Stryk ut ett tunt lager på kakan och strö över kokos. Låt stelna.
7.
För att få fina kanter skär man bort de yttre och delar sedan upp kakan i rutor i önskad storlek
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti